Efficiënt beheren en controleren

Asset tracking
en sleutel-beheer

Efficiënt beheren en controleren

Asset tracking en sleutelbeheer

Asset tracking helpt je om op een efficiënte manier spullen die belangrijk zijn voor je bedrijfsprocessen te beheren en controleren. Loopt er toch iets fout? Dan weet je meteen wie er verantwoordelijk is. Ontdek hier hoe Mobile Locker jouw bedrijf of organisatie kan helpen bij asset tracking en sleutelbeheer.

Dankzij asset tracking

Vermijd je hoge kosten

Asset tracking

Treinstation, labo, aannemer of magazijn, er zijn tal van bedrijven die waardevolle en cruciale tools en andere assets ter beschikking stellen aan hun medewerkers. Maar wanneer er voortdurend spullen stukgaan of verdwijnen, lopen je bedrijfsprocessen vast en je kosten op. Wil jij problemen en hoge kosten vermijden en op een slimme manier aan asset tracking doen? Doe het dan met Mobile Locker.

 

Met onze slimme lockers kun je eenvoudig zaken uitlenen. Enkel wie de code heeft, kan een bepaalde locker openen. De geldigheid van die code kun je beperken in de tijd. Ondertussen houden de lockers je assets veilig en weet het systeem altijd wie wat wanneer heeft afgehaald of teruggebracht. Bovendien kun je alerts instellen voor bepaalde gebeurtenissen, bijvoorbeeld als spullen niet op tijd werden teruggebracht.

Sleutelbeheer

Sleutelbeheer is een specifieke toepassing van asset tracking. Dankzij onze slimme lockers weet je altijd wie welke sleutel wanneer heeft afgehaald of teruggebracht. Dat is niet enkel handig voor het sleutelplan van een bedrijf of organisatie, maar ook voor hotels en vakantiewoningen.

Je spreekt af op welk moment je gast de sleutel komt ophalen, stuurt hem of haar een code die op dat tijdstip geldig is en de locatie van de locker. That’s it! Er hoeft dus geen medewerker aanwezig te zijn om je gasten toegang te geven tot hun kamer of woning.

Contacteer ons

Wil jij op een betere en efficiëntere manier aan asset tracking doen of wil je meer informatie?
Aarzel niet om ons te contacteren!

Ontdek deze

Toepassingen