Flexibel

Ophalen en verzenden

Flexibel

Ophalen en verzenden

Consumenten verwachten vandaag de dag veel flexibiliteit. Lockers voor ophalen en verzenden bieden retailers de mogelijkheid om hun klanten eenvoudig en goedkoop te helpen buiten de openingsuren. En ook parcel lockers zijn een interessante investering met een uitstekende ROI. Hier lees je alles over onze Collibree lockers voor ophalen en verzenden.

Investering met uitstekende ROI

Collibree

Parcel delivery lockers

Robuust, veilig en handig in gebruik: onze Collibree parcel lockers kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Dat maakt ze ideaal voor drukke openbare plaatsen zoals treinstations, luchthavens en stadspleinen, en andere plaatsen waar mensen handig pakjes kunnen ophalen en verzenden.

Bovendien kan onze locker software makkelijk gekoppeld worden met andere softwaresystemen via API. Hierdoor kunnen onze parcel lockers gebruikt worden door álle bezorgdiensten. Onze lockers werken volledig autonoom en er is op verschillende vlakken redundantie ingebouwd. Loopt er toch iets mis? Dan kunnen onderdelen vervangen worden zonder dat de rest van je lockers offline gaat. Allemaal zaken die de ROI van je investering flink verhogen!

Click & collect

Ook als retailer zijn lockers een interessante investering. Ze laten je immers toe om je klanten 24/7 te servicen, zonder extra personeel te moeten inschakelen. Ze kunnen hun bestellingen namelijk oppikken wanneer het hen uitkomt, ook na je openingsuren. Je webshop koppelen aan onze locker software? Dat is zo gepiept dankzij onze API.

Bovendien biedt Mobile Locker nog tal van extra functies. Wil je bijvoorbeeld gekoelde of diepgevroren producten aanbieden via je lockers? Dankzij onze gekoelde lockers is dat geen enkel probleem.

Contacteer ons

Wil jij een handige oplossing bieden voor het ophalen en verzenden van pakketten en bestellingen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Ontdek deze

Toepassingen