Veilig

opbergen, opladen
en koelen

Veilig

opbergen,
opladen
en koelen

Je klanten of bezoekers de mogelijkheid geven om hun spullen veilig op te bergen, maakt hun ervaring zoveel aangenamer. Bovendien hebben we tal van handige functies in petto: smartphones of e-bikebatterijen opladen, gekoelde producten bewaren… Het kan allemaal met onze opberglockers!

Bezorg je klanten

Een aangename ervaring

Opbergen

Festival of discotheek, station of stadsplein, hotel of strand… Dankzij Mobile Locker geef je klanten en bezoekers de mogelijkheid om hun spullen op te bergen op eender welke locatie. We hebben permanente en mobiele opberglockers, lockers voor binnen en buiten, slimme lockers met tal van extra mogelijkheden… Kortom, welke locker je ook zoekt, wij hebben hem!

Opladen

Smart devices zijn niet meer weg te denken. Maar waar laden je klanten en bezoekers ze op op je strand, in je restaurant of op je festival? In een locker, natuurlijk! Want Mobile Locker heeft opberglockers met ingebouwde oplaadkabels en stopcontact. Maar er is meer! Met onze S4FE lockers kunnen medewerkers en bezoekers van je bedrijf hun e-bikebatterij opladen zonder brandgevaar!

Koelen

Wil je je klanten de mogelijkheid geven om hun bestelling op te halen wanneer het hen past, ook buiten je openingsuren? Dan is een locker de ideale oplossing. Bovendien hebben we ook gekoelde lockers. Ook als supermarkt, horecazaak, farmabedrijf… kun je dus je producten veilig en hygiënisch verdelen via een locker van Mobile Locker.

Veilig

Of je nu een permanente of een mobiele locker kiest, al onze opberglockers zijn gemaakt van metaal en uiterst robuust. En ook onze slimme sloten zijn superveilig. Maak je dus geen zorgen: de spullen van je klanten worden altijd veilig opgeborgen. Wil je toch ‘op safe spelen’? Onze S4FE lockers gemaakt van nóg dikker metaal en houden batterijbrand minimaal . Ze zijn officieel gecertificeerd volgens KiWA 21045 – SCP05.

Contacteer ons

Ben je geïnteresseerd in een slimme opberglocker van Mobile Locker of wil je meer informatie?
Aarzel niet om ons te contacteren!

Ontdek deze

Toepassingen