Lockers voor

Bedrijven

Lockers voor

Bedrijven

De meest voor de hand liggende toepassingen van lockers focussen op consumenten. Toch kunnen lockers ook voor B2B-bedrijven en de interne werking van bedrijven een groot verschil maken. Laat je hieronder verrassen door de mogelijkheden van slimme lockers voor bedrijven.

Wat zijn hier

De uitdagingen

Verschillende soorten bedrijven hebben verschillende uitdagingen. Denk maar aan het veilig uitwisselen van mission critical hardware, het volgen van strikte veiligheidsregels op een beveiligde site of het brandveilig opladen van e-bikebatterijen. Mobile Locker heeft een oplossing voor al deze problemen en meer!

Interne en externe

Logistiek

Wil je materialen of documenten uitwisselen met werknemers, partners of klanten? Dat kan veilig en ook buiten je openingsuren dankzij onze slimme lockers. Die kun je ook buiten je gebouw of site plaatsen. Zo hoeven externe partijen je veiligheidsprocedure niet te doorlopen om iets op te pikken. Bovendien hebben we extra veilige lockers, en kunnen we extra sensoren voor detectie toevoegen, of via het touchscreen vragen om te tekenen voor ontvangst.

Veilig

Opbergen en opladen

Krijg je vaak bezoekers over de vloer? Dan kan het handig zijn om hen te vragen om tassen, rugzakken en andere spullen in een locker te stoppen. Zo maak je de toegangscontrole een stuk vlotter, ook voor je personeel. In een S4FE locker kunnen bezoekers en werknemers niet allen hun spullen opbergen, maar ook hun e-bikebatterij brandveilig opladen. Zo voldoe je steeds aan de veiligheidsvoorschriften van je brandverzekering.

Hoe helpen we

Bedrijven?

Onze missie

Van groothandels in bouwmaterialen tot Sevesobedrijven, er zijn tal van bedrijven met uitdagingen die verholpen kunnen worden met slimme lockers. Bedrijven die vandaag investeren plukken er morgen al de vruchten van.

A few words

Happy

Customers