Click and collect lockers voor

Retail

Click and collect lockers voor

Retail

Mobile Locker heeft heel wat in petto voor de retailsector. Zo kunnen click and collect lockers hen helpen om personeelstekorten op te vangen, operationele kosten te verlagen en tegelijkertijd de service naar hun eindklanten te verbeteren. Ontdek hier onze click and collect lockers!

Wat zijn hier

De uitdagingen

Retailbedrijven vinden vandaag moeilijk personeel. Tegelijkertijd verwachten hun klanten een steeds betere service en latere openingstijden. Ook stijgende lonen en andere operationele kosten zijn vaak een uitdaging. Dat geldt niet alleen voor B2C-bedrijven, maar ook voor bedrijven die materiaal en onderdelen ter beschikking stellen aan medewerkers, partners of andere bedrijven.

Onze

Aanpak

Met click and collect lockers kun je je klanten ook buiten de openingsuren helpen. Onze lockers zijn duurzaam, buiten inzetbaar en ook geschikt voor grotere items (tot 150 kg). Bovendien zijn ze voorzien van een betaalsysteem en kunnen ze optioneel gekoppeld worden met je webshop of andere systemen. Je producten of materialen blijven ondertussen perfect traceerbaar.

Dit is

Het resultaat

Dankzij onze click and collect lockers kun je je service verbeteren en toch besparen op overuren en personeelskosten. Consumenten en professionele klanten kunnen namelijk hun bestelling ophalen wanneer het hen past, ook wanneer er geen personeel is. Een win-winsituatie!

Hoe helpen we

Retailbedrijven?

Onze missie

Met onze lockeroplossingen willen we een revolutie veroorzaken in de manier waarop we winkelen. Oplossingen zoals onze click and collect lockers helpen retailers om hun service te verbeteren én hun kosten te beperken.

A few words

Happy

Customers