Voor festivals en meer

Event lockers

20210807_154856

Voor festivals en meer

Event lockers

Bezoekers van festivals en evenementen verwachten steeds meer service van de organisatoren. Met de festival en event lockers van Mobile Locker kun je prima voldoen aan de hoge eisen én extra inkomsten genereren. Klinkt goed? Ontdek nu onze lockers voor festivals en evenementen.

Wat zijn hier

De uitdagingen

Mensen verwachten steeds meer service wanneer ze een festival of evenement bezoeken. Ze willen bijvoorbeeld hun spullen veilig kunnen opbergen en hun smartphone kunnen opladen, maar ook op elk moment weer aan hun spullen kunnen. Tegelijkertijd kampen organisatoren van evenementen met personeelstekorten en stijgende lonen, en willen ze 100% transparantie over de ROI van elke investering.

Onze

Aanpak

De slimme festival lockers van Mobile Locker zijn in een mum van tijd klaar voor gebruik. Ze hebben enkel stroom en internet nodig. (Indien nodig zorgen wij zelf voor internet via 4G.) De lockers kunnen volledig autonoom gebruikt worden, hebben een ingebouwd (cash en cashless) betaalsysteem en kunnen voorzien worden van een online boekingssysteem, een vouchersysteem, opladers voor smartphones…

Dit is

Het resultaat

Je bezoekers kunnen eenvoudig zelf een locker huren en gebruiken. Bovendien zijn onze event lockers robuust en onderhoudsarm, en zorgen wij voor alles: Duikt er toch een probleem op? Dan kun je ons 24/7 bereiken en lossen we het remote of ter plaatse op. Je bezoekers krijgen dus een uitstekende service, zonder dat jij je ergens zorgen over hoeft te maken. Bovendien kun je makkelijk en in real time informatie over het gebruik en de inkomsten van je lockers raadplegen. Door gebruik te maken van reserveringen kun je tot slot beter inschatten op welke plaatsen je meer of minder capaciteit nodig zal hebben. Met deze informatie kun je de ROI en de gebruikerservaring verder verbeteren.

Hoe helpen we

Festivals en events?

Onze missie

We zijn nu al de innovatiefste speler op de markt. In de komende jaren willen we ook de grootste speler in de EU worden. Met onze unieke lockers en uitstekende service is dat zeker haalbaar.

A few words

Happy

Customers