Lockers voor

Openbaar vervoer en publieke ruimte

Lockers voor

Openbaar vervoer en publieke ruimte

Slimme lockers in stations, luchthavens, mobiele hubs, op stadspleinen en in andere openbare ruimtes bieden tal van mogelijkheden om het leven van mensen makkelijker te maken. Denk maar lockers voor bagage, asset tracking, ophalen en verzenden van pakketten en bestellingen… Tegelijkertijd helpen ze jou als bedrijf om je winst te verhogen. Ontdek hier hoe Mobile Locker het openbaar vervoer en de publieke ruimte ontzorgt.

Wat zijn hier

De uitdagingen?

Lockers in de openbare ruimte moeten duurzaam, schaalbaar en eenvoudig in gebruik zijn. Vervoersmaatschappijen en andere organisaties zijn bovendien op zoek naar partners die hen ontzorgen en een uitstekende service bieden. Lockers moeten ook iets opbrengen, maar mogen geen extra kopzorgen veroorzaken. Onze lockers hebben intussen bewezen dat ze de operationele kosten met 90% of meer verlagen en de omzet met gemiddeld 40% vehogen.

Onze

Aanpak

Onze lockers worden plug and play geleverd en zijn dus meteen klaar voor gebruik. Er hoeft geen personeel aanwezig te zijn: mensen kunnen de lockers zelf eenvoudig bedienen. Ons systeem is modulair en kan makkelijk worden uitgebreid. Al onze hardware is bovendien hot swappable, het systeem hoeft dus nooit te worden uitgeschakeld om hardware toe te voegen of te vervangen. Door hun unieke design hebben onze lockers weinig onderhoud nodig. Is er toch een probleem? Dan staat onze 24/7 helpdesk voor je klaar.

Dit is

Het resultaat

Dankzij ons innovatieve en duurzame lockersysteem dalen je operationele kosten en stijgt je winstmarge. Bovendien zijn onze lockers snel leverbaar, waardoor je ze sneller in gebruik kan nemen. Ons modulaire systeem en onze makkelijk aan te passen software komen tegemoet aan al je wensen. Ten slotte zijn de lockers erg makkelijk te gebruiken door je eindklanten. Succes gegarandeerd!

Onze

KLANTEN

Mobile Locker werkt vaak voor overheden. Hierbij bieden wij niet alleen onze lockersystemen aan, maar vooral ook een totale ontzorging. Wij werken voor overheden vaak in concessie. Dat wil zeggen dat wij ook de exploitatie en het onderhoud van onze oplossingen voor onze rekening nemen. Dit is een win-win situatie voor alle partijen: overheden kunnen het mobiliteitsvraagstuk oplossen, burgers krijgen een prima service en Mobile Locker kan verder blijven ontwikkelen aan nieuwe producten voor de markt.

Hoe helpen we

Het openbaar vervoer en de publieke ruimte?

Onze missie

Met duurzame en flexibele oplossingen willen we het openbaar vervoer en de publieke sector zoveel mogelijk ontzorgen én hun winstmarge verhogen.

A few words

Happy

Customers