Lockers voor

Smart cities en handsfree shopping

Lockers voor

Smart cities en handsfree shopping

Smart city lockers op mobipunten en andere strategische plaatsen verhogen niet alleen je service aan bezoekers en inwoners, maar helpen je ook om auto’s uit het stadscentrum te houden. Hoe ze dat doen? Je ontdekt het hieronder!

Wat zijn hier

De uitdagingen

Steden hebben tal van uitdagingen. Ze willen hun service naar inwoners en toeristen verbeteren, een modal shift bereiken, op een efficiënte manier communiceren en reclame maken… Slimme lockers kunnen smart cities helpen bij al deze uitdagingen, zelfs het beperken van auto’s in het stadscentrum!

Onze

Aanpak

Onze lockers voor smart cities combineren handige functies (wifi, DOOH-schermen, veilig e-bikebatterijen opladen…) met klassieke lockertoepassingen (opbergen, click and collect, first en last mile…). Via API worden de lockers toegankelijk worden gemaakt voor koeriers en andere bedrijven – handig voor smart shopping. Bovendien kunnen de lockers gepersonaliseerd worden volgens jouw branding. 

Dit is

Het resultaat

Smart city lockers laten mensen toe om pakketten en boodschappen op te halen op een handige plaats. Er hoeven dus minder auto’s in het centrum te komen, wat de CO2-uitstoot beperkt en de milieuvriendelijkheid verhoogt. Tegelijkertijd fungeren ze als smart kiosk voor informatie (denk aan wayfinding, verkeersinfo…), wifi en andere diensten. Zo helpen ze je zo om je dienstverlening te verhogen en mensen te informeren. Branding zorgt voor meer zichtbaarheid in de openbare ruimte.

Hoe helpen we

STeden en gemeenten?

Onze missie

Met onze lockers voor smart cities willen we lokale besturen helpen om de modal shift te verwezenlijken en hun stad of gemeente klaar te stomen voor de toekomst.

A few words

Happy

Customers