Uniek in de wereld

Mobiele lockers

Uniek in de wereld

Mobiele lockers

Dit zijn ze, de lockers waar het voor Mobile Locker allemaal mee begon. En ook vandaag zijn ze nog steeds uniek in de wereld. Onze mobiele lockers worden dan ook plug and play geleverd, zijn ijzersterk en kunnen eenvoudig aangepast worden aan elke situatie. Een bankterminal, oplaadpunten voor smartphones, een online reservatiesysteem… de mogelijkheden en toepassingen zijn eindeloos.

De originele

Mobiele lockers

Een mobiele locker

Wat is het?

Onze mobiele lockers zien er nog steeds hetzelfde uit als in het begin. Maar vergis je niet: achter hun blauw-geel-oranje deurtjes gaat state of the art software schuil die continu evolueert. Out of the box zijn er tal van flows beschikbaar – denk aan verhuur, pakketten ontvangen en verzenden, aankopen en boodschappen ophalen… Heb je een koppeling met een eigen systeem nodig? Dat kan vlot via API.

Is deze oplossing

Handig voor jou?

Festivals, evenementen, arena’s, stranden, skigebieden… Mobiele lockers kunnen overal ingezet worden waar mensen (al dan niet tijdelijk) hun spullen veilig moeten kunnen opbergen. Er zijn zelfs lockers op maat van SUP boards! Een andere mooie toepassing is een turnaround, waarbij op korte termijn tot duizenden verschillende personen naar een fabriek of raffinaderij komen die allemaal hun spullen veilig willen opbergen.

Een mobiele locker

Daarom kies je hem

De mobiele lockers van Mobile Locker kunnen zowel buiten als binnen gebruikt worden en zijn binnen de 10 minuten na levering inzetbaar. Ze hebben enkel stroom nodig en werken volledig autonoom. Je hoeft dus geen personeel in te zetten, wat je ROI gevoelig verhoogt. Onze lockers zijn dan ook perfect wanneer je mensen (tijdelijk) veilige opslag wil bieden, maar helpen je ook om de veiligheid op je terrein te bewaken. Mag een bepaald item niet binnen op je event of bedrijfssite? Dan kunnen mensen het veilig achterlaten.

Cases

Deze klanten kozen Mobile Locker