Duurzame en flexibele

Permanente lockers

Duurzame en flexibele

Permanente
lockers

Heb je lockers nodig die voor langere tijd op dezelfde plaats blijven? Kijk niet verder: onze permanente lockers zijn exact wat je zoekt! Ze zijn uiterst duurzaam en bieden veel flexibiliteit. Zo zijn ze geschikt voor tal van toepassingen en sectoren, kun je ze makkelijk uitbreiden en zijn ze indien nodig nog steeds verplaatsbaar. What’s not to love?

Lockers voor

Indoor én outdoor

Een permanente locker

Wat is het?

Onze permanente lockers zijn robuust en kunnen zowel indoor als outdoor gebruikt worden. Dankzij onze gepatenteerde software kunnen ze op allerlei manieren worden gebruikt: het veilig opbergen van spullen, het uitwisselen van materialen en goederen, de first en last mile verzending van pakketen… De individuele lockers zijn groter dan gewoonlijk en geschikt tot 150 kg!

Is deze oplossing

Iets voor jou?

Een treinstation, luchthaven, mobipunt, stadsplein… Onze permanente lockers zijn ideaal voor alle high traffic places. Daarnaast zijn ze de perfecte oplossing voor alle mogelijke venues – denk aan discotheken, clubs, musea, arena’s en concertzalen, themaparken… Maar vergeet ook de (interne en externe) logistiek niet. De permanente lockers kunnen bijvoorbeeld ingezet worden voor asset tracking.

Een permanente locker

Daarom kies je hem

Met de permanente lockers van Mobile Locker bied je bezoekers en passanten meer veiligheid en service. Zet je ze in voor asset tracking? Dan blijven je assets veilig en kun je ze altijd perfect traceren. De lockers kunnen geleverd worden met ingebouwde betaalterminal en werken autonoom. Bovendien zijn ze modulair en dus schaalbaar. Ze zijn dan ook een uitstekende investering met een hoge ROI.

Cases

Deze klanten kozen Mobile Locker