Wanneer veiligheid cruciaal is

S4FE lockers

Wanneer veiligheid cruciaal is

S4FE

lockers

Als bedrijf krijg je elke dag mensen over de vloer, niet alleen medewerkers maar ook klanten, koeriers, de poetsploeg… Dat houdt verschillende risico’s in, ook risico’s waar je niet meteen aan zou denken! Wil je je onthaalmedewerkers ontzorgen, je toegangcontrole efficiënter maken en de veiligheid van iedereen in je gebouw bewaren? Dan zijn onze S4FE lockers dé oplossing voor jou.

Vermijd

Batterijbrand en diefstal

S4FE locker

Wat is dat?

Mensen verplaatsen zich steeds vaker met e-bikes en andere elektrische voertuigen. Wanneer ze hun batterij opladen in je bedrijfsgebouw, brengt dit een verhoogd risico op brand met zich mee. In onze S4FE lockers kunnen mensen veilig hun batterij opladen. Breekt er toch brand uit? Dan houdt S4FE die minimaal 30 minuten tegen. Ondertussen wordt automatisch de brandweer gebeld.

De S4FE® lockers hebben een KIWA 21045 – SCP05 certificering. De componenten voor detectie en aansturing zijn gecertifieerd volgens de EN54-7 en EN12094-1 norm. De bluscomponenten tot slot zijn gecertificeerd op basis van K23001.

Door deze configuratie is een gelijkwaardigheid gecreëerd die gelijk staat met een brandwerendheid voor branddoorslag en brandoverslag die gelijk staat met een minimum 30 minuten voor de geteste accu’s. Dit is niet van toepassing voor rookweerstand.

Extra dikke wanden en

Veilige sloten

Daarnaast hebben onze S4FE lockers ook enkele andere features die de veiligheid verhogen. Zo zijn de deuren en wanden van de lockers extra dik en is het slot extra stevig. Bovendien wordt altijd vastgelegd wie wanneer welke locker opent. Je weet dus altijd wie welke locker het laatst heeft gebruikt.

Een S4FE locker

Daarom kies je hem

Dankzij S4FE lockers kun je voldoen aan de veiligheidsvoorschriften van je brandverzekering. Fiets- en andere accu’s mogen namelijk niet zomaar worden opgeladen in je gebouw. De S4FE lockers kunnen zowel binnen als buiten staan (zónder afdak!).

Elk individueel vak kan een batterij van een zware speedelec of e-scooter opladen en veilig bewaren. Contacteer ons voor technische details!

Gecertificeerd

Als enige in de wereld

Een lithium batterij die ontbrand, kan niet zomaar met een klassieke brandblusser geblust worden. De S4FE kasten zijn voorzien van een brandonderdrukkingssysteem waarmee we tijd kopen voor de brandweer om op tijd ter plaatse te zijn. Op het moment dat er veel batterijen bij elkaar bewaard en opgeladen worden, zeker als dat binnen gebeurd, moeten er extra maatregelen genomen worden. Vrijwaar je gebouw en je mensen van een brand. Kies S4FE, kies veilig. 

Cases

Deze klanten kozen Mobile Locker