Opberglockers voor

CONCERTEN EN EVENEMENTEN

Sportpaleis en Lotto Arena9

Opberglockers voor

LOTTO ARENA ANTWERPEN

De Lotto Arena in Antwerpen is een iconische evenementenlocatie die bekend staat om zijn veelzijdigheid en populariteit. Met een capaciteit van meer dan 8.000 zitplaatsen is het een van de meest geliefde concert- en sportarena’s in België. De Lotto Arena trekt regelmatig grote nationale en internationale artiesten en sportevenementen aan, waardoor het een centrale ontmoetingsplaats is geworden voor muziekliefhebbers en sportfans in het hele land. 

De uitdaging

De Lotto Arena in Antwerpen verwelkomt bij elke show meer dan 5000 mensen die binnen een zeer korte tijd samenkomen én ook tegelijk weer terug vertrekken.

Oorspronkelijk was er een bemande vestiaire binnen, wat voor crowd management problemen zorgde bij de doorstroom langs de foyer, wat uiteindelijk voor een veiligheidsrisico zorgde.

Daarbij komt ook dat bepaalde voorwerpen verboden zijn en bezoekers hun spullen onbewaakt buiten moesten achterlaten.

De oplossing

Door het plaatsen van onze mobiele units buiten, zijn deze problemen van de baan en kunnen de bezoekers op een aangename, vlotte en veilige manier hun spullen opbergen vóór ze de arena binnengaan.

Sportpaleis en Lotto Arena43

Het resultaat

De in- en uitstroom verloopt nu veel vlotter en veiliger.  Het veiligheidspersoneel wordt op deze manier ook enorm ontlast.

A few words

Happy

Customers