Opberglockers voor

AquaParken

Biscarosse

Opberglockers voor

AquaParken

Actie, sensatie en dolle pret op het water? Daarvoor ben je bij de aquaparken aan het goed adres. Mobile Locker werkte samen met een Aquapark in Frankrijk die al 15 jaar elke dag duizenden kinderen, jongeren en volwassen entertaint met oplaasbare attracties op het water. Benieuwd hoe het park ervoor zorgt dat al deze toeristen hun spullen op een veilige en makkelijke manier kunnen opbergen? Lees dan snel verder!

De uitdaging

Het park, gelegen aan een meer nabij Bordeaux, is een van de grootste aquaparken in Frankrijk. Elk uur (!) krijgen enkele honderden nieuwe bezoekers toegang tot de attracties. Die willen natuurlijk hun spullen veilig kunnen opbergen terwijl ze zich amuseren op het parcours. Maar hoe organiseer je zoiets zonder torenhoge personeelskosten en lange wachtrijen?

De oplossing

van Mobile Locker

Enter Mobile Locker! Het park kocht een van onze mobiele lockerunits. Hier kunnen bezoekers van het pretpark eenvoudig zelf een locker huren en betalen, hun spullen opbergen, en ze later weer oppikken. Het park moet dus geen extra personeel inzetten! Dankzij het ingenieuze design van onze lockers moet het bedrijf ook weinig investeren in onderhoud. Handig en goed voor hun ROI!

IMG_5179
IMG_5177

Het resultaat

van onze samenwerking

Op slechts 2,5 maanden verdienden ze hun investering in de lockerunit terug. En dat terwijl zo’n unit 10 tot 20 jaar meegaat! Het is dan ook geen verrassing dat het park ondertussen nog 2 lockerunits bijkocht. Samengeteld verhuren ze nu zo’n 1.000 lockers per dag aan €2 per locker, goed voor een omzet van maar liefst €2.000 per dag.

lockerunits
0
lockers verhuurd per dag
0
omzet per dag
0

A few words

Happy

Customers