Click & collect

voor bedrijven en industrieën

Lockers voor

Beveiligde industriële sites

Op een zwaar beveiligde industriële site mogen niet alle toestellen zomaar binnen. Sommige toestellen met batterijen kunnen vonken veroorzaken, en moeten daarom achtergelaten worden op een plaats waar ze geen schade kunnen aanrichten.

De uitdaging

Tegelijk wil de uitbater van het terrein niet dat er spullen verloren gaan of gestolen kunnen worden, en liefst werd dit een onbemande oplossing. Het moet dus ook een veilige oplossing zijn naar de eigenaar van het toestel.

De oplossing

Dankzij de implementatie van een Collibree door Mobile Locker bij elke vestiging behoren deze problemen tot het verleden! Autosleutels, wagendocumenten en andere essentiële items kunnen nu eenvoudig en snel worden uitgewisseld via een systeem wat geen is aan vaste sluitingstijden. Klanten ontvangen een QR-code per e-mail waarmee ze toegang krijgen tot de locker, en de klanten betalen meteen hun factuur te betalen via de ingebouwde betaalterminal.

Het resultaat

Het resultaat is een eenvoudige locker die snel geplaatst werd en aan alle bovenstaande verwachtingen voldeed. De locker is ook IP 44 weerbestendig waardoor hij zonder afdak buiten geplaatst kan worden!

A few words

Happy

Customers