Opberglockers voor

CONCERTEN EN EVENEMENTEN

Opberglockers voor

CONCERTZAAL EKKO UTRECHT

Ekko in Utrecht is een kleine, maar knusse en levendige concertzaal en culturele ontmoetingsplek. Met een gevarieerd programma van live optredens, DJ-sets en andere evenementen trekt Ekko een zeer divers publiek aan. De intieme sfeer en de prachtige karakteristieke locatie dragen bij aan de unieke ervaring die Ekko biedt aan zowel artiesten als bezoekers.

De uitdaging

Ekko is een knusse locatie, gevestigd in een sfeervol herenhuis. Bezoekers worden verwelkomd met een charmante trapopgang. Wanneer er soms wel drie verschillende evenementen tegelijkertijd plaatsvinden, elk met hun eigen unieke bezoekers, ontstaat er echt echter een uitdaging met de garderobe. Als organisator probeer je dit soort situaties natuurlijk zoveel mogelijk te vermijden. 

De oplossing

We hebben onze autonome lockers geïnstalleerd in een aparte ruimte, compleet met een handige ‘stay or leave’ functie. Met deze handige optie worden de lockers automatisch vrijgegeven zodra de bezoeker zijn huur beëindigt.

Het resultaat

De in- en uitstroom verloopt nu veel vlotter en veiliger.  Geen problemen door ruimtegebrek of personeelstekorten meer. Ekko ervaart een ongekende flexibiliteit en verbeterde veiligheid. En het beste van alles? De return on investment wordt razendsnel behaald!

A few words

Happy

Customers