Opberglockers voor

Opberglockers voor

POP UP  MUSEUMS

Formule1 Museum in Madrid, Wenen, Milaan, Berlijn, Parijs

Een installatie waar we stiekem best trots op zijn is voor het Formule1 museum, een tijdelijke exhibitie op diverse locaties in Europa. Deze tentoonstelling draait om de sterren van de F1, en biedt een uniek beeld van de rijke geschiedenis van de sport, de huidige charmes en de toekomstige innovaties die in het verschiet liggen.

 

De uitdaging

Een unieke samenwerking met de reizende Formula1 voorstelling die de geschiedenis van deze immens populaire sport weergeeft op een interactieve en speelse wijze. Ze hebben een vlot te verplaatsen oplossing nodig in een internationale omgeving aangezien de voorstelling grote steden aandoet en bijgevolg veel toeristen aantrekt. Verschillende locker formaten zijn hiervoor belangrijk.

De oplossing

Mobile locker heeft hier mobiele indoor lockers voorzien in de unieke F1 kleuren, de units zijn op zwarte houten palletten geplaatst om de verplaatsing tussen de verschillende internationale steden optimaal te laten verlopen. 

De uitgebreide taalkeuze op de betaalterminals zorgt ervoor dat elke bezoeker vlot zijn weg vindt.

Het resultaat

Madrid, Wenen, Milaan, Berlijn, Parijs … onze mobiele units volgen gewoon mee. De lockers zijn een waardevolle toevoeging aan aan het F1 pop-up museum, waar ze zowel het comfort van bezoekers vergroten als bijdragen aan een georganiseerde en aangename museumervaring.

A few words

Happy

Customers