Opberglockers voor

CLUBS EN LIVE VENUES

Opberglockers voor

NACHTCLUB MADAME MOUSTACHE 

Madame Moustache is een populaire nachtclub en een opvallende uitgaansgelegenheid in het bruisende Brussel. Gelegen in het hart van de stad, staat deze iconische nachtclub bekend om zijn unieke sfeer. 

De uitdaging

Deze geliefde nachtclub in Brussel stond voor een uitdaging met betrekking tot hun vestiairesysteem. Lange wachttijden bij het inchecken en uitchecken van spullen leidden tot situaties waarin gasten hun jassen en tassen bij zich hielden tijdens het feesten. Dit had als gevolg dat een divers publiek werd aangetrokken, maar het bracht ook bezorgdheid met zich mee over de veiligheid van persoonlijke bezittingen.

De oplossing

Aangezien er in korte tijd veel bezoekers moesten worden bediend binnen het budget van de klant, hebben we besloten om onze innovatieve pincodesloten te gebruiken. Deze slimme sloten stellen iedereen in staat om hun kluisje tegelijkertijd te openen, waardoor er geen opstoppingen ontstaan. Dit resulteert niet alleen in tijdsbesparing, maar ook in kostenbesparing.

Het resultaat

Om de codes te verkrijgen, hebben bezoekers twee handige opties. Ze kunnen langs de betaalterminal gaan, waar ze direct een ticket ontvangen met hun lockernummer en code. Voor nog meer gebruiksgemak kunnen ze er ook voor kiezen om hun locker eenvoudig via hun smartphone aan te schaffen door een QR-code te scannen. Zodra ze dit doen, ontvangen ze onmiddellijk een SMS en e-mail met hun lockerinformatie.

A few words

Happy

Customers