Lockers voor

MIG Motors

Lockers voor

MIG Motors

MIG Motors is een gevestigde onderneming met expertise op het gebied van autodiensten,
waaronder garageonderhoud, carrosserieherstel en de verkoop van gebruikte voertuigen. Als
gerespecteerde distributeur van vooraanstaande automerken, zoals Volkswagen, Audi, Seat, Cupra,
Skoda en Volkswagen Commercial Vehicles, streven zij naar de hoogste normen in de industrie. Met een strategische aanwezigheid op negen locaties in Oost-Vlaanderen, zijn zij toegewijd aan het bieden van uitmuntende service aan onze klanten in de regio.

De uitdaging

MIG Motors streeft naar maximale klanttevredenheid door middel van haar uitgebreide dienstverlening en meerdere vestigingen. Een veelvoorkomende vraag die voorkomt is: ”Is het mogelijk om op een later tijdstip langs te komen?” Of: ”Ik zit vast in het verkeer en kan de openingstijden niet halen”. Dit kan resulteren in medewerkers die gedwongen worden om overuren te maken, of in situaties waarin voertuigen niet op tijd kunnen worden afgeleverd.

De oplossing

Dankzij de implementatie van een Collibree door Mobile Locker bij elke vestiging behoren deze problemen tot het verleden! Autosleutels, wagendocumenten en andere essentiële items kunnen nu eenvoudig en snel worden uitgewisseld via een systeem wat geen is aan vaste sluitingstijden. Klanten ontvangen een QR-code per e-mail waarmee ze toegang krijgen tot de locker, en de klanten betalen meteen hun factuur te betalen via de ingebouwde betaalterminal.

Het resultaat

Dit leidt tot een naadloze samenwerking tussen MIG Motors en haar klanten. Leveringen kunnen vooraf worden ingepland, maar er is ook de mogelijkheid voor ad-hoc levering toe te voegen via ons gebruiksvriendelijke online beheerplatform. Klanten hebben nu de flexibiliteit om hun voertuigen op te halen of vervangende auto’s terug te brengen op elk gewenst tijdstip, 24 uur per dag!

De prijs van de locker wordt ook snel terugverdiend door het minder in te zetten personeel, en de mindere belasting aan de balie.

A few words

Happy

Customers