Click & collect

voor retail

Lockers voor

NEHIA

Als verfwinkel voor professionals, is Nehia in de wijde omstreken bekend om het uitgebreide aanbod verfsoorten en materiaal voor graphic design.  Ze bieden een uniek assortiment verven, gereedschappen en materialen voor schilderen en oppervlaktebehandeling om aan alle behoeften van industriële en bouwprofessionals te voldoen.

De uitdaging

Nehia krijgt vaak bestellingen die voor het begin van de volgende werkdag opgepikt werden. Dit betekende regelmatig personeel vinden dat al vanaf 4u ’s ochtends permanentie kon voorzien in hun magazijn, en dat soms voor maar enkele bestellingen. Een heel hoge personeelskost dus voor weinig opbrengsten. 

De oplossing

Aangezien er in korte tijd veel bezoekers moesten worden bediend binnen het budget van de klant, hebben we besloten om onze innovatieve pincodesloten te gebruiken. Deze slimme sloten stellen iedereen in staat om hun kluisje tegelijkertijd te openen, waardoor er geen opstoppingen ontstaan. Dit resulteert niet alleen in tijdsbesparing, maar ook in kostenbesparing.

Het resultaat

Om de codes te verkrijgen, hebben bezoekers twee handige opties. Ze kunnen langs de betaalterminal gaan, waar ze direct een ticket ontvangen met hun lockernummer en code. Voor nog meer gebruiksgemak kunnen ze er ook voor kiezen om hun locker eenvoudig via hun smartphone aan te schaffen door een QR-code te scannen. Zodra ze dit doen, ontvangen ze onmiddellijk een SMS en e-mail met hun lockerinformatie.

A few words

Happy

Customers