Opberglockers voor

attractie- en pretparken

Een uniek themapark dat bekend staat om zijn historische en culturele re-enactments. Deze klant laat jaarlijks duizenden mensen terug in de tijd reizen en heeft dus niet voor niets de titel van tweede grootste pretpark van Frankrijk. Maar al deze bezoeker moeten hun waardevolle spullen natuurlijk wel ergens kwijt… 


De uitdaging

Om volop te kunnen genieten van het park, willen bezoekers een plek hebben waar ze hun spullen in veiligheid kunnen brengen. Door de personeelskosten die gelinkt zijn aan een traditionele vestiaire, gingen ze op zoek naar een andere oplossing, eentje waarbij je geen extra personeel hoeft in te zetten. 

De oplossing

Door onze modulaire oplossing, konden we dus een combinatie maken van de beste maten voor deze klant. Die staan dan weer allemaal verbonden aan een terminal waar de klant zelf zijn code kiest dat als sleutel dient. Bezoekers die iets kopen in de shop, krijgen een voucher die hen een gratis locker geeft zodat ze hun aankopen veilig kunnen bewaren. 

Het resultaat

Met de installatie van een volledig geautomatiseerd locker systeem in 2019, behoorde deze klant tot een van de eerste parken om deze stap te zetten. Ondertussen draaien de lockers al enkele zomers mee en zijn ze niet meer weg te denken. 

A few words

Happy

Customers