De best mogelijke service dankzij

Doorgeef-lockers

De best mogelijke service dankzij

Doorgeef lockers

Als bedrijf wil je je klanten de best mogelijke service bieden. Tegelijkertijd is het moeilijk om personeel te vinden en kost het ook nog eens handenvol geld. Wil jij the best of both worlds? Dan zijn onze doorgeeflockers dé oplossing. Ontdek hieronder hoe ze je helpen om je service te verhogen, personeelskosten te besparen en de veiligheid van je personeel te garanderen.

Verhoog je service

én bespaar

Een doorgeeflocker

Wat is het?

Onze doorgeeflockers zijn permanente lockers die je langs voor én langs achter open kunt maken, en worden ingebouwd in je gevel of vitrine. Dat maakt het makkelijk voor je personeel om vanuit je winkel of bedrijf spullen in de lockers te stoppen, die je klanten of partners er langs buiten weer kunnen uithalen. Zonder je bedrijf binnen te moeten gaan dus! Bovendien zijn de individuele lockers bruikbaar voor items tot 150 kg.

Is deze oplossing

Iets voor jou?

Winkels, supermarkten en andere retailbedrijven kunnen hun klanten helpen na de openingsuren. Dat geldt ook voor B2B-bedrijven – denk maar aan leveranciers van bouwmaterialen, die aannemers voor of na de uren willen ophalen. En er zijn nog tal van andere toepassingen zoals de horeca, luchthavens die een brug willen maken tussen de landside en de airside, en elke andere plaats waar een losstaande locker niet mogelijk is.

Een doorgeeflocker

Daarom kies je hem

Met doorgeeflockers geef je je klanten meer flexibiliteit, zonder extra personeel te moeten inzetten. De lockers werken namelijk volledig autonoom en kunnen voorzien worden van een betaalsysteem. Een doorgeeflocker bespaart bovendien plaats en laat je toe om toch een locker te plaatsen wanneer je dit niet mag doen op het openbaar domein. Ten slotte garandeer je ook de veiligheid van je personeel door rechtstreeks contact in gevaarlijke situaties te vermijden – denk maar aan apotheken.

Cases

Deze klanten kozen Mobile Locker