Veiligheid en service dankzij

Beach Lockers

Veiligheid en service dankzij

Beach

lockers

Waardevolle spullen bewaken op het strand is vaak erg lastig. Want wat doe je ermee als je gaat zwemmen of een ijsje gaat halen? Wij ontwikkelden onze beach lockers speciaal om de veiligheid op het strand te verhogen. Bovendien bieden ze nog heel wat andere handige services om de ervaring van je (bad)gasten aangenamer te maken. Ontdek ze hieronder!

Niet zomaar

Een locker op het strand

Een beach locker

Wat is het?

Onze beach lockers zijn kleine lockersystemen die je op verschillende punten op het strand kunt plaatsen. Zo hoeven je badgasten nooit ver te stappen naar hun spullen. Bovendien kunnen ze hun smartphone opladen in de locker. Ten slotte kunnen we ook tal van extra services integreren – een wifihotspot, defibrilator, zonnecrèmedispenser… En dat allemaal volledig autonoom!

Is deze oplossing

handig voor jou?

De beach locker werd speciaal ontwikkeld voor op het strand, maar kan eenvoudig aangepast worden aan je noden. Grotere lockers waarin ook een skihelm past? Geen probleem! Deze lockers zijn dan ook de ideale oplossing voor uitbaters van stranden, skipistes en andere leisureactiviteiten, maar ook horecazaken die extra service willen bieden aan hun klanten.

Een beach locker

Daarom kies je hem

Allereerst zorgen onze beach lockers voor meer veiligheid én service op het strand of de skipiste. Tegelijkertijd biedt de verhuur van je lockers een uitstekende ROI. Ze werken namelijk autonoom en zijn onderhoudsarm en uitermate duurzaam. Extra opties zoals een defibrilator laten je bovendien toe om verschillende noden met elkaar te combineren op 1 handige plaats.

Cases

Deze klanten kozen Mobile Locker