Lockers met

Makkelijke toegang

Lockers met

Makkelijke
toegang

Veiligheid en service voor iedereen, daar gaan we voor. Met onze lockers met makkelijke toegang en terminals op aangepaste hoogtes helpen we je graag om je evenement of locatie toegankelijker te maken voor personen met een handicap. Ontdek ze hier!

Veiligheid en service

Voor iedereen

Een locker met makkelijke toegang

Wat is het het?

De lockers van Mobile Locker zijn makkelijk toegankelijk voor iedereen. Van de hoogte van de betaalterminal tot de lockers zelf, we zorgen ervoor dat mensen met een handicap overal aankunnen. Bovendien bepaal je zelf welke formaten lockers je op welke hoogte plaatst. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om grotere lockers onderaan te plaatsen – handig voor extra zware spullen.

Is deze oplossing

Handig voor jou?

Of het nu gaat om het veilig opbergen van je spullen, het verzenden en ontvangen van pakketten, asset tracking voor bedrijven… Wij zorgen ervoor dat iedereen met je lockers aan de slag kan zonder tussenkomst van je personeel. Onze lockers met makkelijke toegang vind je dan ook op alle mogelijke plaatsen, van evenementen en stations over attractieparken en andere venues tot winkels en bedrijven.

Een locker met makkelijke toegang

Daarom kies je hem

Iedereen verdient dezelfde veiligheid en service. Daarom zorgen we ervoor dat ál onze lockers gebruikt kunnen worden door iedereen. Doordat je zelf kunt kiezen welke formaten lockers op welke hoogte komen, kun je ook rekening houden met ergonomie. Zo bewaak je niet alleen de gezondheid van je eindklant, maar ook die van je personeel dat de lockers vult.

Cases

Deze klanten kozen Mobile Locker