Betrouwbaar en hygiënisch

Gekoelde lockers

Betrouwbaar en hygiënisch

Gekoelde

lockers

Hoezo, je kunt geen lockers inzetten omdat je producten gekoeld moeten worden? Met de gekoelde lockers van Mobile Locker kun je gekoelde en diepgevroren producten verdelen op een flexibele, veilige en betrouwbare manier. Ondek ze nu!

Verdeel veilig

Gekoelde producten

Een gekoelde locker

Wat is dat?

What’s in a name? Met onze gekoelde lockers houd je je producten veilig gekoeld tot je klanten ze komen ophalen. We hebben zowel lockers die koelen als lockers die vriezen. De exacte temperatuur kun je makkelijk instellen vanop afstand. Zelfsluitende deuren zorgen ervoor dat de koudeketen behouden blijft. De lockers worden afgewerkt in stainless steel of met een anti-microbiologische coating en hebben eenvoudig schoon te maken handgrepen.

Is deze oplossing

Handig voor jou?

Onze gekoelde lockers zijn ideaal voor de horeca, supermarkten en andere retailers. Maar vergeet ook de farmaindustrie niet. Onze gekoelde lockers koelen namelijk snel en houden de temperatuur daarna stabiel met slechts zeer kleine fluctuaties. Bovendien zijn alle data beschikbaar via API. Zo kun je het systeem laten beslissen om een product niet uit te reiken als de locker boven een bepaalde temperatuur is gegaan.

Een gekoelde locker

Daarom kies je hem

De gekoelde lockers van Mobile Locker laten toe om ook gekoelde of diepgevroren producten te verdelen zonder tussenkomst van je medewerkers. Zo kun je de flexibiliteit voor je klanten verhogen, zonder extra personeel te moeten inzetten. De lockers zijn beschikbaar met compartimenten van verschillende groottes en kunnen op maat worden aangepast. Bovendien werken onze gekoelde lockers op basis van R290 en zijn ze beter geïsoleerd. Onze gekoelde lockers zijn dus efficiënter, energie-armer, zeer veilig en beter voor het milieu.

Cases

Deze klanten kozen Mobile Locker