Combineer je eigen systeem met onze

API lockers

Combineer je eigen systeem met onze

API

lockers

Onze lockers zijn standaard voorzien van onze robuuste en uitgebreide software, waarmee je de lockers voor tal van toepassingen kan gebruiken, zoals verhuur, first en last mile delivery, click and collect… Heb je toch unieke andere noden of wil je onze software laten communiceren met je eigen software? Dat kan via API. Ontdek nu onze API lockers!

Gebruik je eigen

Betaal-, voucher-, reservatie- en beheersysteem

Een API locker

Wat is dat?

Via onze API of Application Programming Interface kun je je eigen software koppelen aan onze locker software. Erg handig wanneer je als bedrijf bijvoorbeeld je eigen betaal-, voucher- of reservatiesysteem wil koppelen aan je lockers. Bovendien kan er ook een koppeling gemaakt worden met de software van derde partijen. Denk bijvoorbeeld aan koerierbedrijven, die elk hun eigen software gebruiken, maar via API allemaal gebruik kunnen maken van jouw lockers.

Is deze oplossing

Handig voor jou?

API lockers zijn erg handig voor elk bedrijf dat zijn lockers wil koppelen aan andere software of systemen. De toepassingen zijn dan ook eindeloos, net als de sectoren die er handig gebruik van kunnen maken. Retailers die hun webshop willen koppelen aan hun lockers, een publiek gebouw dat zijn lockers wil openstellen aan verschillende koerierdiensten, een bedrijf dat mission critical hardware wil kunnen traceren of een levering van een horecazaak in een gekoelde locker op het strand? Je kunt het zo gek niet bedenken, of het kan met onze API lockers.

Een API locker

Waarom kies je hem?

Hoe uitgebreid onze software ook mag zijn, soms is het cruciaal om de koppeling te kunnen maken met je eigen software. Dankzij onze API kun je je lockers flexibel inpassen in je eigen systeem met beperkte ontwikkelkosten. Zo verhoog je de ROI van je lockers, zonder in te boeten aan gebruiksgemak en efficiëntie.