Lockers met

Online boekings-systeem

Lockers met

Online
boekings-
systeem

Een locker die klanten of bezoekers ter plaatse kunnen reserveren zonder jouw tussenkomst? Da’s handig. Maar een locker die ze op voorhand kunnen reserveren? Da’s pas goud waard! Ontdek hier waarom onze lockers met online boekingssysteem niet alleen voor je klanten maar ook voor jou de moeite waard zijn.

Flexibel

je capaciteit beheren

Een locker met online boekingssysteem?

Wat is dat?

Onze lockers met online boekingssysteem laten je klanten of bezoekers toe om op voorhand online een locker te reserveren. Dat is handig voor hen, maar ook voor jou, want jij kunt flexibel je capaciteit beheren. Heeft je bedrijf zelf al een reservatiesysteem? Dan koppelen we dat via API aan je lockers en kun je het gewoon blijven gebruiken.

Is deze oplossing

Handig voor jou?

Overal waar veel mensen komen, kunnen lockers met online boekingssysteem handig zijn. Denk aan festivals en andere (grote) evenementen, maar ook bagagelockers in stations en luchthavens, en zelfs retailers zoals supermarkten. (Ook onze gekoelde lockers kunnen gekoppeld worden aan een boekingssysteem).

Een locker met online boekingssysteem

Daarom kies je hem

Lockers met online boekingssysteem bieden je klanten peace of mind. Na het boeken zijn ze namelijk zeker van hun locker gedurende een bepaald event of periode. Ondertussen kan jij flexibel je lockercapaciteit beheren. Raken je lockers verhuurd als zoetje broodjes? Dan kan je ruim op tijd je lockers uitbreiden. Loopt het toch niet zo’n vaart? Dan hang je niet vast aan een veel te hoge capaciteit. Zo ben je altijd zeker van de ROI van je investering.