Lockers met

Slimme sensoren

Lockers met

Slimme

sensoren

De lockers van Mobile Locker zijn uiterst veilig. Zonder de juiste code kom je er niet in! Wil je toch extra controle inbouwen of extra data verzamelen over het openen van je locker? Dat kan met onze lockers met slimme sensoren.

Slimme sensors

Voor extra veiligheid

Een locker met slimme sensoren

Wat is dat?

Met slimme sensoren kunnen we allerlei zaken meten en vastleggen. Zo kunnen we via camera of infrarood vastleggen wie je locker heeft geopend. Maar er is meer! Zo kunnen we ook de temperatuur in je locker meten en ingrijpen als die een bepaalde grens overschrijd. Deze technologie gebruiken we onder andere in onze gekoelde lockers en onze gepatenteerde S4FE containment lockers.

Is deze oplossing

Handig voor jou?

Camera’s en andere slimme sensoren geven je meer controle over wie je lockers precies opent. Dat kan belangrijk zijn wanneer je belangrijke documenten wil delen, maar evengoed voor kritieke hardware of dure spullen. Deze lockers zijn dus een goede oplossing voor rechtbanken en overheidsdiensten, B2B-bedrijven en retailers zoals car dealers. Onze S4FE lockers geven bezoekers en medewerkers van je gebouw of site dan weer de mogelijkheid om veilig de batterij van hun e-bike op te laden.

Een locker met slimme sensoren

Daarom kies je hem

Meestal zijn onze mobiele en permanente lockers veilig genoeg, maar soms is een extra veiligheidslaag nodig. Met onze lockers met slimme sensoren willen we álle bedrijven en organisaties laten genieten van de voordelen van onze lockers, ook wanneer ze gevoelige en/of waardevolle zaken moeten opslaan en uitwisselen.

Cases

Deze klanten kozen Mobile Locker